A továbbképzés helyszíne: DMJV Reménysugár Otthona                                                    

Az indítás tervezett időpontja: 2013. október 14-15-16.

Érdeklődni lehet: Tel.: 52/414-630 vagy 06-30/229-1984

Tóth Mariannánál vagy Tóth Anikónál

Email:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

                                       

A továbbképzés részletes tematikája:

 

A továbbképzés egységeinek / előadásainak/ megnevezése, az egyes elemek résztémáinak rövid tartalmi ismertetése

Az egyes tartalmi részek óraszáma / időtartama

Módszerek/munkaformák egységenként

Az előadó/tréner neve, képzettsége,

szakterülete

1.nap

Tápanyag szükséglet születéstől a serdülőkor befejezéséig

4 óra

Előadás

Szalayné Kónya Zsuzsa – szakértő dietetikus

Táplálkozási zavarok, felszívódási zavarok, étel allergiák

4 óra

Előadás

Dr. Szabó Magdolna - gyermekgyógyász

Ételkészítési praktikák: egyszerűen és ízletesen

2 óra

Gyakorlat

Király Sándorné - élelmezésvezető

2. nap

Evészavarok

2 óra

Előadás

Dr. Farkas Gyöngyi - gyermekpszichiáter

A táplálás pszichés vonatkozásai

3 óra

Előadás

Tóth Marianna – klinikai szakpszichológus

Az ételek károsodását megelőző ételkészítési eljárások és hogyan kerüljük el az egyen ízt

4 óra

Gyakorlat

Szalayné Kónya Zsuzsa – szakértő dietetikus

Az élelmezési alapanyagok beszerzési lehetőségei, különös tekintettel a lakásotthoni szükségletekre

1 óra

Előadás

Mikó Erika – lakásotthon vezető

3. nap

Az egészséges csecsemő- és kisgyermektáplálás ma

1 óra

Előadás

Kurta Sándorné - védőnő

Ötvözzük nagymamáink leleményességét a korszerű konyhatechnikák lehetőségeivel

4 óra

Előadás

Király Sándorné - élelmezésvezető

Az élelmiszerek biztonságának alapja, az alapanyagtól az étel megemésztéséig

2 óra

Előadás

Király Sándorné - élelmezésvezető

Ételsorok összeállítása korcsoportonként a szükségleteknek megfelelően

3 óra

Gyakorlat

Király Sándorné - élelmezésvezető

        

 Letölthető jelentekzési lap: ITT